Meet the KOOS crew

KOOS is het coworking concept van drie Diestse ondernemers

jochen

Jochen Backx

Jochen is de drijvende kracht achter On Track Projects. Dit bureau is gespecialiseerd in freelance projectmanagement en engineering services voor technische en vooral proces-gerelateerde projecten. Daarbij ligt de focus voornamelijk op duurzame energieopwekking van groene stroom of groene warmte op basis van biogas, biomassa, afvalwater of andere hernieuwbare energiebronnen.

Jolien Lintermans

Jolien is het gezicht achter Studio Mocka en geeft verhalen vorm. Zij helpt startende en ervaren ondernemers met het bepalen van hun visuele merkidentiteit. Vervolgens vertaalt ze dit naar de juiste kanalen en doelgroepen zodat haar klanten met een straffe branding zelfzeker uit de hoek kunnen komen.

Daarnaast werkt ze als freelance grafisch ontwerper voor verschillende grafische projecten en is ze actief als freelance Adobe docent voor opleidingen in Illustrator, Photoshop, Indesign,…

Karen Segers

Karen is medezaakvoerder van Sanza, een allround zeskoppig communicatiebureau dat focust op kwaliteit en creativiteit.

Sanza werkt zowel voor overheden, nationale en internationale federaties als voor KMO’s. Van marketingconcepten tot communicatiestrategieën over het ontwikkelen van drukwerk en websites… Allround mag je hier echt letterlijk nemen.

Kies jij ook voor KOOS?

Reserveer dan snel je werkplek, want samen coworken is zoveel toffer dan alleen. Wacht zeker niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@kooscowork.be

Bel of whatsapp Jochen op 0491 25 78 84 of Jolien op 0494 46 76 56